Termeni și Condiții

Intro

Îți multumim pentru vizita pe BrainUP.ro. Am pregătit informațiile de mai jos pentru a ne asigura că experiența ta pe site-ul nostru este una pe care vei dori să o repeți cât mai des. BrainUP.ro pune la dispoziție acest site ca un serviciu pentru clienții săi. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a revizui acești Termeni și Condiții. Te rugăm să reții că utilizarea site-ului nostru constituie acordul tău de a te conforma și de a respecta acești termeni.

Informații juridice

BrainUP.ro este administrat de BrainUP Collective S.R.L., cu sediul social în Pitești, Strada Smârdan, Numărul 32B, Județul Argeș, România, având numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J03 / 472/2009 și Codul Unic de Înregistrare RO25399030. “BrainUP Collective” își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. De aceea îți recomandăm să revizuiești Termenii și Condițiile de fiecare dată când utilizezi site-ul nostru. Accesând pagina de Termeni și Condiții de utilizare, poți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului BrainUP.ro (texte, imagini, grafică, elemente grafice web, scripturi și orice alte date) reprezintă proprietatea BrainUP Collective S.R.L. sau a clienților săi și este protejată prin legea drepturilor de autor și legile privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al BrainUP a oricăruia dintre elementele site-ului BrainUP.ro sau a oricăror alte elemente enumerate mai sus se pedepsește conform prevederilor legale în vigoare. Dacă dorești să faci o sesizare cu privire la drepturile de proprietate intelectuală, poți folosi următoarea adresă de e-mail: factory@brainup.ro.

Abnegare

Având în vedere imprevizibilitatea tehnologiei și a mediului online, BrainUP.ro nu garantează că operativitatea sau funcționarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că acest site sau serverul care îl face disponibil va fi lipsit de viruși sau alte elemente dăunătoare. Ca vizitator sau utilizator al site-ului nostru îți asumi întreaga responsabilitate pentru orice costuri asociate cu întreținerea echipamentelor utilizate în legătură cu utilizarea site-ului nostru și ești de acord că accesul tău va fi supus acestor termeni și condiții și că accesul se realizează pe propriul risc.

Limitarea răspunderii

Nimic din acești Termeni și Condiții de utilizare nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru fraudă și/sau înșelăciune , cauzate de neglijența noastră sau orice altă formă de răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată, fiind stabilită, ca atare, prin lege. În cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, nu vom fi responsabili pentru nici o pierdere, deteriorare, sau prejudiciu care decurge din sau în legătură cu utilizarea site-ului, incapacitatea de a utiliza site-ul nostru, utilizarea sau bazarea pe orice conținut afișat pe site-ul nostru.